fbpx

Testimoniale

Îți mulțumim fiindcă timp de 2 luni ai fost alături de noi atunci când cu toții eram în situație de urgență națională și am putut să vă oferim în fiecare zi sesiuni de fizioterapie asistate online. Feedbackul vostru a fost de neimaginat pentru noi, văzând că un număr atât de mare de oameni au beneficiat de reducerea durerilor. Nu ne imaginam că rezultatele pe care le aveam în clinica de recuperare puteau fi reproduse atât de bine în mediul online.

Alexandrescu Daniel

Programele pe care le-ați făcut cu noi în toată această perioada a fost de foarte mare ajutor. Vă mulțumim pentru implicare și abia aștept să fiu alături de voi în următoarele sesiuni pe care le veți face. Mulțumim pentru tot ajutorul acordat cu atâta dăruire!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

Elena Stefănuț

Recomand cu multă plăcere. Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Carmen Șerban

Exerciții foarte utile! Distribuiți pentru cunoscuții vostri. Problemele cervicale sunt foarte des întâlnite.

Anca Vereanu

Sper ca următoarea etapă să vă aducă mulțumiri și pacienți mulți care să și înțeleagă că pentru a continua la un alt nivel este nevoie și de susținerea voastră financiară de către noi, pacienții. Deci sper ca tot mai mulți vor înțelege să plătească un abonament Online care să vă susțină costurile, progresul și evolutia. Eu voi fi alături de voi!❤️

Mihaela Milu

Mulțumesc frumos de ajutor! Este a treia săptămână de când fac aceste exerciții și mă simt mult mai bine. Acum durerea de cap nu mă mai trezește noaptea.

Mariana Fodor

Mulțumim dar eu voi continua cu exercițiile că mi-au făcut bine. Aici din Spania am făcut un tratament de 4 luni și nu a dat rezultat, dar cu execițiile mă simt foarte bine. Mulțumesc lui Carmen Șerban multă sănătate la toată echipa.

Tania Dot

Vă mulțumesc !!! M-am mobilizat alături de voi sa am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Mihaela Lăcătus

Super profesioniști... cu suflet mare... gata să te ajute în orice moment! Sunteți un exemplu! Felicitări!

Mariana Clavac

Mulțumim tuturor pentru exerciții. Ne sunt de mare folos. Felicitări Alex, Florentina și Oana pentru ceea ce faceți.

Despre RestartiX

Fizioterapie Asistată Online

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Fiecare membru al echipei noastre este licențiat in fizioterapie cu studii aprofundate și certificate prin programe universitare de master la care se adaugă multiple certificări de supraspecializare în recuperarea coloanei vertebrale. Echipa RestartiX însumează peste 30 de ani de experiență clinică.

 

Află mai multe

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.

Doza de Energie RestartiX expand_more
Doza de Energie RestartiX

Ia-ți Doza de Energie RestartiX în fiecare dimineață!

Te simți obosit când te trezești, sau te simți încordat în fiecare dimineață?

Haide sa începi ziua cu o victorie!

Pentru o zi excelentă, începe fiecare dimineață cu 10 minute de exerciții care îți dau Doza de Energie RestartiX!

Fă din aceasta o parte din rutina ta matinală, și te vei simți plin de energia toată ziua!

Înscrie-te astăzi pentru a obține accesul instantaneu la Doza de Energie RestartiX și pentru a afla primul ultimele noutățile din domeniul educație și prevenției în sănătate pe care RestartiX le va aduce pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață!

close